Energiamaailma

Sielusi haluaa siivota

Piditkö tästä? Jaa se muillekin

Tunnetko jo sen sisälläsi kuplivan uuden puhtaan energian? Se on sielusi, joka haluaa siivota edessä olevat esteet pois. Se haluaa siivota kaiken sen, mikä ei enää palvele sinua ja elämääsi. Se haluaa siivota kaiken sen, mikä estää sinua olemasta paras versio Sinusta.

Kulkiessasi tätä elämää, olet sullonut ja puristanut kehoosi tukahdutettuja tunteita, särkyneitä sydämiä, sivuutettuja uskomuksia ja kokemuksia ja niistä on kertynyt sisääsi tiukka ja tiivis kokemusroskakerros. Itse asiassa olet todennäköisesti tehnyt tätä jo useamman elämän ajan.

Näitä kerroksia olet jo varmaankin poistanut useamman vuoden. Ensin se on ollut melko tuskaisaa tai ainakin jonkin verran ahdistavaa. Mutta kun kerroksia on poistunut, niin olet jo tuntenut sielusi voiman kaiken tämän taakan alla.

Nyt on tullut täydellinen aika tehdä vielä viimeinen puhdistus. Sielusi auttaa siinä sinua työntämällä nyt kaiken eteesi vielä viimeisen kerran. Kaikki vanha sisälläsi ja elämässäsi saa nyt mennä. Sielusi haluaa todella puhdistaa kaiken toimimattoman. Sinun todellinen ja aito olemus haluaa todella tulla esiin.

Piditkö tästä? Jaa se muillekin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *