Energiamaailma

Olet fyysinen ihminen maapallolla

Piditkö tästä? Jaa se muillekin

Usein ihminen, joka on henkisesti herännyt, hurahtaa siihen täydellisesti. Ja mikä ihme se on, kun siitä tulee yleensä niin hyvä fiilis.

Henkisesti herännyt ihminen käy kursseja, lukee kirjoja, tekee henkisiä harjoituksia, ostaa kristalleja ja öljyjä. On ihanaa keskustella asioista muiden ”hörhöjen” kanssa, koska tuntee kuuluvansa porukkaan. Vanhat ystävät eivät välttämättä ymmärrä, jos niille puhuu enkeleistä ja henkioppaista.

Oletko muistanut maadoittua?

Ihminen on siis lähtenyt omalle polulleen ja hyvä niin. Muutama asia kuitenkin usein unohtuu tai niitä ei tule ajatelleeksi. Yksi niistä on maadoittuminen.

Maadoittumisesta kyllä puhutaan paljon ja sitä varten voi ostaa maadoittavia kiviä tai öljyjä tai vaikka maadoituslakanan. Mutta ne ovat vähän sama asia kuin jotkut teolliset lääkkeet. Lääkkeitäkin otetaan oireisiin, mutta ei useinkaan selvitetä syytä siihen, miksi nämä oireet ilmaantuu. (Tämä ei tarkoita sitä, että lääkkeitä ei tarvitsisi ottaa.)

Eli ennen kuin ostaa maadoittavan tuotteen, niin pitäisi miettiä, että mistä johtuu tämä maadoittumattomuus. Se on oire jostakin, koska se ei ole ihminen normaali olotila.

Ihminen ja maapallo on rakennettu samoista aineista


Ihmisen fyysinen keho on tehty aivan samasta aineesta kuin maapallo. ”Maasta sinä olet tullut ja maaksi pitää sinun jälleen tuleman”, sanotaan kuoleman jälkeen. Ihminen on siis maapallon yksi solu. Jos ihminen ei ole maadoittunut, niin silloin hän on irti maasta ja se ei ole normaali tilanne. Mistä se sitten johtuu, että ihminen on irti maasta?

Kun ihminen herää henkisesti, niin hänelle avautuu ihan uusi tietoisuuden taso. Hän alkaa ymmärtää tunteiden ja ajatusten merkityksen ja sen miten kehoa pitäisi hoitaa. Hän alkaa ymmärtää henkisen kehityksen lainalaisuudet ja ehkä jopa koko suuren kuvan tällä planeetalla. Hän alkaa ymmärtää, että tämä elämä on vain yksi niiden kaikkien kokemiensa elämien joukossa. Hänelle kasvaa halu parantua ja eheytyä. Hän innostuu ajatuksesta, että elämä voisikin olla paljon parempaa, kuin mitä se nyt on.

Innostus energiatyöhön irrottaa maasta

Kun ihminen innostuu, niin hän usein käyttää kaiken liikenevän aikansa innostuksensa parissa. Hän haluaa tietää ja oppia enemmän ja enemmän ja innostus henkisyydestä ei tee tässä poikkeusta. Ihmiselle tulee suuri halu päästä eteenpäin henkisellä tiellä.

Hän käyttää aikaa energiatyöhön tai tunnelukkojensa selvittämiseen tai ajatustensa tarkkailuun. Hän meditoi tai tekee itselleen hoitoja tai käy muualla hoidettavana. Hän harjoittelee yhteyden ottamista henkioppaisiin tai edesmenneisiin sukulaisiin. Hän etsii elämäntehtäväänsä ja ihmettelee miksei manifestointi onnistu häneltä. Sitten hän lukee jostain kirjasta uuden manifestointitavan ja yrittää uudelleen.

Tässä edellä mainitussa tekemisessä ei siis ole mitään pahaa eikä mitään väärin. Tällaiselta näyttää usein henkinen matka ja se kuuluu asiaan. Minä olen tehnyt kaiken tämän ja vielä paljon enemmänkin eli tiedän mistä puhun.

Ongelmana tässä on kuitenkin se, että kaikki tämä irrottaa ihmisen maasta. Sitä ikään kuin unohtaa olevansa fyysinen ihminen, kun pitää löytää se tähtiperhe tai elämäntehtävä tai manifestoida itselleen unelmien elämä. Kaikkea tätä saa ja kannattaakin tehdä, mutta ei kannata unohtaa tärkeintä elämäntehtäväänsä, joka on olla ihminen maapallolla.

Piditkö tästä? Jaa se muillekin

2 Comments

  • Sarita Aho

    Ihanan raikas näkökulma aiheeseen. Niin paljon puhutaan henkisestä heräämisestä, että tasapaino elämässä helposti unohtuu. Mennään äärilaidasta toiseen. Ehkä koska se on helpompaa? Tasapainoilu vaatii kuitenkin paljon enemmän töitä.

    • Hannele And

      Olet oikeassa. Tämä elämä on tasapainoilua, eikä se aina ole helppoa. Ensin mennään usein vauhdilla ääripäästä toiseen, mutta kyllä sekin tasapainottuu ja jonain päivänä huomaakin, ettei enää heilu niin kovin paljoa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *