Energiamaailma

Kun sisäinen mies ja nainen ovat tasapainossa, voit toteuttaa unelmiasi

Piditkö tästä? Jaa se muillekin

Tiesitkö, että sinä olet rakentunut isäsi ja äitisi yhdistyneistä energioista. Olet oikeastaan sekä mies että nainen, niin kuin me kaikki muutkin. Ja tässä ei nyt ole kysymys fyysisestä sukupuolesta, vaan kahden erilaisen energian liitosta, maskuliinisen ja feminiinisen. Kun sisäinen miehesi ja naisesi ovat tasapainossa, voit toteuttaa unelmiasi. Itse asiassa mitään koko maailmassa ei olisi ilman näitä kahta vastakkaista energiaa.

Saat omat maskuliiniset energiasi suurelta osin isäsi puolelta ja feminiiniset äitisi puolelta, mutta se ei tarkoita sitä, että olisit lopun elämäsi sidoksissa juuri niihin energioihin. Sinulla on mahdollisuus korjata ja eheyttää sekä tasapainottaa energioita sisälläsi ja se itse asiassa onkin yksi tärkein tehtäväsi ihmisenä. Toisilla korjattavaa on enemmän ja toisilla vähemmän, mutta tärkeintä on tiedostaa ja tunnistaa tämä kaksinaisuus jokaisessa ihmisessä.

Vastakkaiset energiat pitää olla tasapainossa

Jos tarkastellaan maskuliinisen ja feminiinisen energian eroja, ja nyt en edelleenkään puhu fyysisistä eroista, niin maskuliinienergia on hyvin suoraa ja kovaa, mutta kuitenkin hyvin hidasta ja jopa jähmeää. Jos pitäisi piirtää kuva maskuliinienergiasta, niin se olisi joko suoraa viivaa tai kovia kulmia. No sitten feminiinienergia on taas kaarevaa ja pehmeää, mutta kuitenkin hyvin nopeaa ja virtaavaa. Feminiinienergialla on monta vaihtoehtoa. Se on hyvin laajenevaa ja luovaa energiaa, kun taas maskuliinienergialla on vain yksi suora tie, pisteestä a pisteeseen b. Kumpaakin tarvitaan, eikä toinen ole toistaan parempi. Nämä vastakkaiset energiat pitää siis olla tasapainossa sisälläsi, jotta voit tuntea olevasi ehyt. Suurimmalla osalla ihmisistä näin ei kuitenkaan ole.

Jos maskuliinienergia on voimakkaampaa

Jos esimerkiksi maskuliinienergia on voimakkaampaa kuin feminiinienergia, niin se usein johtuu siitä, että ihminen kokee olevansa arvoton ja epäonnistunut. Hänellä voi olla lapsena kokemuksia siitä, ettei häntä hyväksytä ja arvosteta sellaisenaan ja hän voi kokea, ettei hän ole tarpeeksi hyvä. Peittääkseen huonommuuden tunteensa, ihminen käyttää valheellista maskuliinista voimaa, joka pönkittää häntä ja hän sanoo itselleen: ”Minä pystyn ja kykenen ja olen johtaja. Seuratkaa te muut minua.” Ja se kaikki tuntuu hyvin todelliselta. Kyseessä on kuitenkin haavoittunut energia, mikä ei ole hyväksi ihmiselle itselleen eikä tietenkään myöskään hänen läheisilleen.

Jos feminiinienergia on voimakkaampaa, niin se voi johtaa ylenmääräiseen shoppailuun.

Jos feminiinienergia on voimakkaampaa

No sitten jos feminiinienergia on voimakkaampaa kuin maskuliinienergia, niin se usein johtuu siitä, että ihminen ei omasta mielestään ansaitse mitään, eikä voi saada mitään. Ihminen haluaa kuitenkin kauheasti kaikkea ja hänen halunsa kohteet muuttuvat myös usein, koska feminiinienergia on laajenevaa ja nopeaa. Voitaisiin sanoa, että feminiinienergia on muuttunut erittäin pirstaleiseksi. Moni voi tunnistaa tästä itsensä, kun mieli muuttuu päivässä monta kertaa ja se mitä halusi eilen, ei enää ole sama mitä haluaa tänään. Vaikka tämä voi jopa naurattaa, niin kyseessä on kuitenkin haavoittunut energia, mikä olisi hyvä saada korjattua.

Jos molemmat energiat ovat heikkoja

Sitten voi olla tilanne, jossa molemmat energiat ovat heikkoja. Tämä ilmenee siten, että ihminen ei saa tehtyä päätöksiä eikä oikein kykene aloittamaan mitään. On helpompi antaa muiden päättää puolestaan. Tämä tilanne aiheuttaa myös sen, ettei oteta mitään vastuuta elämästään. Tämä ei tarkoita, että ihminen ei osaisi ja yleensä hänellä olisi potentiaalia vaikka mihin, mutta koska sitä ensimmäistä askelta ei ikinä oteta, niin mitään ei myöskään tapahdu. Tämä on hyvin surullista, sillä ihminen ei pääse toteuttamaan omaa tarkoitustaan.

Jos molemmat energiat ovet vahvoja

Sitten voi myös olla sellainen tilanne, missä molemmat energiat ovat vahvoja. Se usein ilmenee jääräpäisyytenä ja vallankäytöllä. Halutaan saada paljon keinoja kaihtamatta. Muita ihmisiä käytetään hyväksi ja asiat hoidetaan kyynärpäätaktiikalla. Nämä ihmiset myös usein kerskuvat ja nostavat itseään ja ovat ns. kaikkitietäviä, mutta saavat kuitenkin hyvin vähän aikaiseksi. Vaikka tämä ihmistyyppi onkin ärsyttävä, niin pitää muistaa, että kyseessä on epätasapainossa olevat energiat eli ihminen voi olla oikeasti todella mukava kaiken sen alla.

Kun energiat ovat tasapainossa, voi ihminen toteuttaa unelmiaan

Kun maskuliinisuus ja feminiinisyys ovat epätasapainossa, niin elämässä koetaan usein kilpailua, syyllisyyttä, syyttelyä, apaattisuutta, masennusta ja uhri-mielialaa. Sen sijaan, kun ne ovat tasapainossa, niin ne tuovat tullessaan helppoutta, naurua, yhteisöllisyyttä, kanssaluomista, kunnioitusta ja kiitollisuutta. Kun terve maskuliinisuus on tasapainossa terveen feminiinisyyden kanssa, niin ihmisellä on motivaatiota ja intoa oppia uutta. Hänellä on uusia ideoita ja suunnitelmia, jotka ovat synkroniassa hänen elämäntehtävänsä kanssa. Ja silloin kun terve feminiinisyys on tasapainossa terveen maskuliinisuuden kanssa, niin ihminen voi toteuttaa unelmansa. Hän voi keskittyä opiskeluun, kirjoittamiseen, käsitöihin, musiikkiin tai mikä onkaan hänen intohimonsa.

Tasapainoinen ja terve maskuliinienergia antaa ihmiselle turvallisuuden ja vakauden elämässään. Tasapainoinen ja terve feminiinienergia antaa luovuuden energian virrata ihmisen elämässä. Yhdessä nämä energiat antavat meille sen unelmaelämän, mitä olemme tänne tulleet elämään.

Piditkö tästä? Jaa se muillekin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *